Εξοπλισμό πυρόσβεσης έλαβε ως προσφορά η Βάση Ετοιμότητα Σάρτης από την Πυροσβεστική υπηρεσία του Freiwillige Feuerwehr Eggendorf της Αυστρίας, αντιλαμβανόμενοι και το εθελοντικό έργο του ΟΦΚΑΘ.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα υλικά ήταν αρκετά με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να παραδοθούν στο πυροσβεστικό κλιμάκιο του Ν. Μαρμαρά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

”Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι μετά την μακροχρόνια και άψογη συνεργασία της Βάσης Ετοιμότητας Σάρτης και την αναγνώριση του εθελοντικού έργου του Ο.Φ.Κ.Α.Θ από την Πυροσβεστική υπηρεσία του Freiwillige Feuerwehr Eggendorf της Αυστρίας, τα μέλη τους, μας δώρισαν ατομικό εξοπλισμό πυρόσβεσης.

Η βάση μας εξόπλισε όλα τα πιστοποιημένα από την Πυροσβεστική Ακαδημία μέλη της με κράνη και ειδικά αντιπυρικά τζάκετ, αναλογιζόμενοι την ευθύνη για την προστασία των μελών μας όταν καλούνται από την Π.Υ να συνδράμουν σε ένα περιστατικό.

Καθώς ο αριθμός των υλικών ήταν υπέρ αρκετός για εμάς και κάποια από αυτά τα υλικά ήταν για εξειδικευμένες επιχειρήσεις, αποφασίσαμε να τα παραδώσουμε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο του Νέου Μαρμαρά.

Μετά από επικοινωνία μας με τον διοικητή κύριο Σίσκο Εμμανουήλ, σήμερα παραδώσαμε τα υλικά ευχόμενοι να είναι αχρείαστα, αλλά και αν παραστεί ανάγκη, να τους διευκολύνει στο δύσκολο έργο τους.

Όλη η ομάδα του ΟΦΚΑΘ και η Βάση Ετοιμότητας ΣΑΡΤΗΣ, ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συναδέλφους από την Πυροσβεστική του Eggendorf της Αυστρίας και ευχόμαστε να τελειώσει γρήγορα η πανδημία, για να μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε την επίσημη αδελφοποίηση των ομάδων μας, αλλά και τις ασκήσεις που έχουμε σχεδιάσει”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ㅇㅇ REDMI NOTE 9T"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.