Ηεντολή αυτή δόθηκε μετά από σύσκεψη που είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τα στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών, στα οποία έδωσε πλήρη ευελιξία στις έρευνες που διενεργούν και άδεια για ενεργοποίηση όποιων μέσων και υπηρεσιών πιστεύουν οι ίδιοι ότι θα φέρει αποτελέσματα.

Παράλληλα τις τελευταίες ημέρες υπάρχει πλήρης ενεργοποίηση του «πληροφοριακού δικτύου» της Ασφάλειας, ακόμη και μέσα από τις φυλακές, προκειμένου να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός ζήτησε όχι μόνο την εξιχνίαση της δολοφονίας Καραϊβάζ που είναι η κορυφαία, αλλά και όλων των δολοφονιών  ανθρώπων της Greek Mafia ώστε να ξηλωθεί όλο αυτό υπόγειο σύστημα.

Τουλάχιστον 6 άτομα πήραν μέρος στη δολοφονία Καραϊβάζ – Νέο βίντεο «βλέπουν» οι αστυνομικοί

Τουλάχιστον 6 άτομα φέρεται να πήραν μέρος στην ενέδρα θανάτου του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, σύμφωνα με νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr στο επίμαχο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί έχουν δείξει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, όχι για το πρώτο σκούτερ που φαίνεται να είναι οι εκτελεστές, αλλά για ένα δεύτερο που περνάει λίγα δευτερόλεπτα μετά από το ίδιο σημείο.

Στο βίντεο το οποίο φαίνονται δύο αναβάτες, σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν στο πίσω μέρος να κάθεται γυναίκα. Οι δύο αναβάτες φορούν κράνη μηχανής με σηκωμένη την προσωπίδα, πλην όμως και οι δύο έχουν μάσκες χειρουργικές στο πρόσωπο. Ο πίσω αναβάτης φοράει ροζ μάσκα.

Εκτιμάτε ότι πρόκειται για την ομάδα υποστήριξης των εκτελεστών, οι οποίοι μετά τη δολοφονία διαφεύγουν σε αντίθετη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί επεξεργάζονται το βίντεο για να βρουν στοιχεία για τους δύο αναβάτες, ίσως και χαρακτηριστικά προσώπου, αλλά και την πινακίδα.

Πηγή: real.gr