Όπως σημειώνει ο οδηγός του λεωφορείου όχι μόνο δε φορούσε μάσκα, αλλά κάπνιζε κιόλας! Μάλιστα απέστειλε και σχετικές φωτογραφίες, κάποιες εξ’ αυτών δημοσιεύουμε καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του καταγγελλόμενου για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε τη επιστολή του καταγγέλλοντα: “Αξιότιμοι κύριοι, με μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση σας κοινοποιώ φωτογραφίες του υπαλλήλου-οδηγού σας κατά το χθεσινό(14.04.2021) πρωινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Λάρισας, από Τρίκαλα για Λάρισα.

Δυστυχώς κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο οδηγός του λεωφορείου μιλούσε διαρκώς στο κινητό του μεσώ ακουστικών,για μεγάλο χρονικό διάστημα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ τη μάσκα προστασίας του.
Το ότι αποφάσισε επίσης να ΚΑΠΝΙΣΕΙ, προφανώς για τον ίδιο θα αποτελεί κάτι φυσιολογικό.

Εντός του λεωφορείου βρισκόμασταν περίπου 15 άτομα(η πλειονότητα των οποίων αλλοδαποί),εκ των οποίων ΟΛΟΙ φοράγαμε μάσκα προστασίας και κανένας δεν μιλούσε.

Δυστυχώς συνέβησαν και κάποια ακόμη φαιδρά πράγματα κατά τη διάρκεια της διαδρομής,τα οποία δεν σχετίζονται με τη δημόσια υγεία και ως εκ τούτου δεν επιθυμώ να τα κοινοποιήσω.

Είμαι σίγουρος πως η έλλειψη ευσυνειδησίας και επαγγελματισμού του υπαλλήλου σας,δεν σας εκφράζει ως επιχείρηση.
Παρολ’ αυτά όμως, επειδή οι περιστάσεις λόγω της πανδημίας απαιτούν ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ από όλους μας, θα σας παρακαλούσα να του επιστήσετε την προσοχή, ώστε να μη συμβεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον.

Ένας δυσαρεστημένος επιβάτης.”

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πηγή: onlarissa.gr