ammouliani

Η Νίκη Αμμουλιανής είναι μια ομάδα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αυτήν που αντιμετώπιζε προβλήματα και πριν από αυτά της πανδημίας, λόγω των αποστάσεων, των εξόδων και της μη παρουσίας ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια στο νησί, ωστόσο η αγάπη για το σύλλογο και το ποδόσφαιρο βάζουν σε δεύτερη μοίρα τις δυσκολίες που εμφανίζονται.

”Η πανδημία έχει φέρει πολλά προβλήματα στην ομάδα του νησιού, όπως και σε άλλους κλάδους της χώρας. Εμείς είχαμε καθημερινή ενασχόληση με την ομάδα και αρκετό κόσμο στο γήπεδο και έτσι ήμασταν συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Τώρα, όλα έχουν μείνει πίσω και προβληματιζόμαστε για την επόμενη σεζόν. Έχουμε κάνει συζητήσεις για τη νέα χρονιά, αλλά είμαστε στάσιμοι γιατί όσες εκδηλώσεις κάναμε για να μαζέψουμε χρήματα δεν φαίνεται να επιτρέπονται σύντομα, καθώς και το φετινό καλοκαίρι φαίνεται δύσκολο”, ανέφερε ο κ. Χριστοδούλου.

«Οι περισσότερες ομάδες δεν παρουσιαζόταν στο νησί να αγωνιστούν απέναντί μας»

Ο Αντιπρόεδρος της ομάδας δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός πως οι περισσότερες ομάδες δεν κατέβαιναν να αγωνιστούν στο νησί λόγω των εξόδων, της ταλαιπωρίας αλλά και πως δεν υπήρχε τιμωρία για τη μη συμμετοχή τους. Βέβαια, με ενέργειες του συλλόγου και τη σύμφωνη γνώμη της Ένωσης και των ομάδων θα αυστηροποιηθεί το συγκεκριμένο θέμα την επόμενη σεζόν.

”Είμαστε νησί και επειδή δεν υπήρχε και τιμωρία, πολλές αδιάφορες ομάδες δεν ερχόταν να αγωνιστούν μαζί μας με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε στο γήπεδο, να έρχεται ο κόσμος και την τελευταία στιγμή να μαθαίνουμε πως δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα. Έχουμε κάνει ενέργειες και είναι σύμφωνες τόσο η Ένωση όσο και οι υπόλοιπες ομάδες, όποια ομάδα δεν κατεβαίνει να υπάρχει και χρηματικό πρόστιμο και βαθμολογική τιμωρία. Συνεπώς, αντιμετωπίζαμε προβλήματα και πριν την πανδημία, που ελπίζουμε να περιοριστούν”. 

«Η Νίκη Αμμουλιανή στηρίζει και τις Ακαδημίες»

”Η ομάδα έχει ακαδημίες μέχρι τις ηλικίες του Δημοτικού σχολείου. Μετέπειτα στελεχώνουμε την ομάδα της Ιερισσού. Πάντως, ο σύλλογος ναι εργάζεται σκληρά και στα τμήματα υποδομής”. 

Ο Αντιπρόεδρος της Νίκης Αμμουλιανής, Τάσος Χριστοδούλου, εξέφρασε την αγωνία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου λέγοντας πως ”πρώτα πρέπει να δούμε πως θα κυλήσει το καλοκαίρι και με τη βοήθεια του Θεού βλέπουμε για την επόμενη σεζόν”.