Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Βαρβάρα μετά την επανέναρξη των υποχρεώσεων της Γ’ Εθνικής, κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Όπως αναφέρει η επίσημη τοποθέτηση του Αετού, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αναγέννηση Γιαννιτσών 3
Αετός Βαρβάρας 0

Συνθέσεις 

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γυριχίδης): Δομουκτσίδη, Πελτέκη, Μπαμπαλή, Χαραβητίδη, Τσίοτρα, Τσιάκαλο, Σαμαρά, Βαταμίδη, Κατηριάδη, Πανταζή και Ξανθόπουλο Ι.,
Αλλαγές: Ξανθόπουλος Α., Παπαδόπουλος, Τασιώνας, Μπάρμπας, Μπουγιουκλής, Γκαρακλίδης, Καραογλανίδης, Δίντσης, Κερμανίδης

Αετός Βαρβάρας (Κωτάκης): Σαραφιανός, Γκούτσιος, Λυρτζής, Κουμαντσιώτης, Χατζής, Σαούλης, Παπαγεωργίου, Βλαχάκης, Κωτάκης, Παπαδημητρίου, Νικολαράς.
Αλλαγές: Τσιότρας, Κωτ’ακης, Πέταλλι, Παυλάτος, Καρακίτσος.

Η ανακοίνωση:

Ήττα για την ομάδα μας στη πόλη των Γιαννιτσών από την Αναγέννηση.

Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι στον αγώνα και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι με κάποιο γκολ, με τους αντιπάλους να πετυχαίνουν αλλά δύο τέρματα που τους έφερε στη νίκη!

Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους των Γιαννιτσών για τη φιλοξενία!

Συγχαρητήρια σε όλους για τη προσπάθεια!!

Ήττα και για τη Ν. Καλλικράτεια στη Θέρμη 4-1

Στο έτερο παιχνίδι ομάδας της Χαλκιδικής, η Ν. Καλλικράτεια ηττήθηκε με 4-1 από τον Θερμαϊκό Θέρμης και έμεινε χωρίς νίκη στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύλλογος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πιο αδικημένος καθώς δίνει περισσότερα παιχνίδια από τους υπόλοιπους μονομάχους της κατηγορίας, διότι είχε και τρία εξ’ αναβολής πριν διακοπούν τα πρωταθλήματα (σ.σ απομένουν άλλα δυο).