Τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του πατέρα του, βρήκε ένας νέος άνδρας στο Κορωπί.

Το έγκλημα έχει προκαλέσει σοκ στην μικρή κοινωνία της περιοχής, αφού όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έδινε δικαιώματα. Ωστόσο, σήμερα το πρωί σκότωσε τον ίδιο του τον γιο μέσα στο σπίτι τους σε κεντρικό δρόμο του Κορωπίου.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου έχουν συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη, αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν αρχικά στην αψιμαχία, που εξελίχθηκε σε έγκλημα.

«Το αλκοόλ τον έκανε βίαιο, δεν πήγαινε άλλο»

Στα προβλήματα που δημιουργούσε η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από τον 48χρονο γιο του, απέδωσε την εν ψυχρώ δολοφονία ο 76χρονος άνδρας που συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ο 76χρονος κατηγορούμενος, μετά από μια ακόμη έντονη διαμάχη με τον γιο του, δεν άντεξε και πήρε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Μάλιστα ήταν ο ίδιος που κάλεσε τις αρχές και τους είπε τι είχε συμβεί. Στο σπίτι τους, στην οδό Αναγνώστου στο Κορωπί οι αστυνομικοί βρήκαν την καραμπίνα την οποία και κατέσχεσαν ενώ συνέλαβαν τον κατηγορούμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ξυλουργός στο επάγγελμα, κατηγορούμενος ανέφερε πως συχνά ο γιος του γυρνούσε σπίτι σε άθλια κατάσταση εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Δεν ήταν δε λίγες οι φορές που τον είχε χτυπήσει λόγω του αλκοόλ. Ιατροδικαστής της υπηρεσίας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετέβη στο σημείο όπου εξέτασε τον χώρο και τη σορό του θύματος.

Πηγή: news2u.gr