Ο ΠΟΤ υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Πόντου για την 7η αγωνιστική της Football League, με τους Χαλκιδικιώτες να είναι ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο συνάντησαν και πάλι έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα που κράτησε το μηδέν μέχρι το τέλος για την ομάδα του.

Πατώντας καλύτερα από τα πρώτα λεπτά, οι παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος, αλλά πότε η αστοχία, πότε ο Πολίτης, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, έμεινε το ματς στο 0-0.

Κύριε εκφραστές των ευκαιριών του ΠΟΤ ήταν οι Ποζαντζίδης και Ζγούρη, αλλά αμφότεροι βρήκαν… τοίχο στον Πολίτη. Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερο ρυθμό και πίεζαν τον Απόλλωνα, που στάθηκε αμυντικά και προσπαθούσε να αντιδράσει με αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, όπως ήταν αναμενόμενο εξαιτίας του βαρύ αγωνιστικού χώρου, με την Τρίγλια να ανεβάζει στροφές προς το φινάλε του αγώνα. Επίσης, ο Απόλλωνας κατέγραψε την πρώτη τελική στο 66′ όταν το πλασέ πέρασε άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παλαβράκη. Από την άλλη, ο ΠΟΤ έχασε εκ νέου μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του Ποζαντζίδη να σταματάει και πάλι στον Πολίτη.

Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε… ροντέο με διαμαρτυρίες εκατέρωθεν και την Τρίγλια να πιέζει για το γκολ της νίκης, το οποίο δεν ήρθε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

ΠΟ Τρίγλιας – Απόλλων Πόντου 0-0

Συνθέσεις:

ΠΟ Τρίγλιας(Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Τσουμάνης, Παπαστεριανός Αγγ, Σγουρής, Παπαστεριανός Μ, Σαρβανίδης, Οσμάναγκιτς, Ντουγκα, Ζγκούρη, Ποζατζίδης

Στον πάγκο: Μπρίτο, Στοίνοβιτς, Σμυρλής, Ιακωβίδης, Κεχαγιάς, Τσακμάκης, Καλαϊτζίδης, Δόρης, Ευθυμιάδης

Απόλλων Πόντου: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Νύκταρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Τουρσίδης, Φράγκος, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπρής

Στον πάγκο: Μάντζαρης, Ζήσης, Καλλιάς, Αρμενάκης, Αντωνιάδης, Χατζιαθανασίου, Σαββίδης