estiasi

Ο Πρόεδρος εστίασης και διασκέδασης Κασσάνδρας, Βασίλη Σερέτης, μίλησε στο Xalkidiki Politiki για την επαναλειτουργία των καταστημάτων μετά από το μεγάλο διάστημα αποχής. 

”Τα μαγαζιά ξεκίνησαν την προετοιμασία για να ανοίξουν μετά από 6 μήνες. Δυστυχώς, προς το παρόν στην ουσία αφορά μόνο τα καφέ, διότι το ωράριο απαγόρευσης δεσμεύει αρκετά τα μπαρ. Το σημαντικότερο είναι πως υπάρχει μια κινητικότητα, είναι μια αρχή και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά”, ανέφερε ο κ. Σερέτης.

«Αισιοδοξία για όλους τους χώρους εστίασης»

”Αν βελτιωθούν τα επιδημιολογικά στοιχεία, θεωρούμε πως θα ανάψει το πράσινο φως, χωρίς σημαντικούς περιορισμούς, για όλους τους χώρους, ίσως αργότερα. Κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η πανδημία, αλλά θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Όπως λένε οι γιατροί, τόσο με τον εμβολιασμό, όσο και με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, κυρίως προς τα τέλη Ιουνίου”, σύμφωνα με τον Πρόεδρο.

«Οι αποφάσεις των λοιμωξιολόγων επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό»

”Οι αποφάσεις των ειδικών επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργεία των χώρων εστίασης. Είναι γνωστό πως όλα τα καφέ – μπαρ δουλεύουν με μουσική (σ.σ αναφερόμενος στην απαγόρευση της μουσικής σε αυτούς τους χώρους). Θεωρούμε πως και αυτό το μέτρο θα είναι για λίγο καιρό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα τηρήσουμε για να χαλαρώσουν σύντομα”, κατέληξε ο κύριος Σερέτης.