Διπλασιάστηκε το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα μέσα σε 12 μήνες

    «Χρειάζονται 21 μέρες για να δημιουργηθεί μία συνήθεια και 90 μέρες για να παγιωθεί. Έχουμε ήδη ξεπεράσει αυτό το χρονικό όριο», ανέφερε η διευθύνουσα σύμβουλος της Visa Europe, Σάρλοτ Χογκ, μιλώντας στο φόρουμ των Δελφών

    Το ηλεκτρονικό εμπόριο διπλασιάστηκε στην Ελλάδα μέσα σε ένα χρόνο, ανέφερε η διευθύνουσα σύμβουλος της Visa Europe, Σάρλοτ Χογκ, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

    H Σάρλοτ Χογκ είπε ότι η πανδημία ήταν μία περίοδος που είδαμε μία ραγδαία στροφή στις ψηφιακές συναλλαγές από τους καταναλωτές, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών. Ανέφερε πως η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που αύξησε το όριο ανέπαφων συναλλαγών στην πρώτη φάση της πανδημίας, ενώ η χρήση ανέπαφων συναλλαγών σημείωσε και στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως ραγδαία αύξηση.

    Συνέχισε τονίζοντας ότι θα διευκόλυνε ακόμη περισσότερο τους καταναλωτές αν το όριο ανέπαφων συναλλαγών ήταν κοντά στο ημερήσιο όριο συναλλαγών ενός μέσου πολίτη, δηλαδή αν οι ανέπαφες συναλλαγές κάλυπταν σε ημερήσια βάση ανάγκες για φαγητό, ποτό, μετακίνηση και ψώνια.

    Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια