Με τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις να επιτρέπονται από σήμερα, ήταν αναμενόμενο η κίνηση στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών προς Χαλκιδική να είναι αυξημένη. Όμως το πρώτο «άνοιγμα» των μετακινήσεων από νομό σε νομό σε συνδυασμό με τα έργα συντήρησης που πραγματοποιούνται στην Μουδανιών έχουν οδηγήσει σε μποτιλιάρισμα.

Οι Θεσσαλονικείς από το πρωί ήρθαν αντιμέτωποι με σοβαρές καθυστερήσεις που ξεκινούν από την αερογέφυρα της Θέρμης και τελειώνουν στον κόμβο Ρυσίου. Παράλληλα στην περιοχή του Μεσημερίου υπάρχει δεύτερο συνεργείο καλωπισμού.

Λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

 

Οι εργασίες, πραγματοποιούνται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τις 07:00 έως τις 19:00 θα διαρκέσουν έως και τις 30 Μαΐου.

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών στο ρεύμα εξόδου από τον κόμβο του εμπορικού κέντρου  “COSMOS”  έως τον κόμβο Μουδανιών.

Απασχολούνται τα εξής 2 συνεργεία:

Α) κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών από τα ερείσματα στα δεξιά της οδού

Β) επισκευής του ασφαλτικού τάπητα τόσο στο αριστερό, όσο και στο δεξί ήμισυ της οδού.

Πηγή: rthess.gr

*φωτογραφία αρχείου