Η συγκλονιστική μαρτυρία του συζύγου της 20χρονης Καρολάιν, που είδε μπροστά στα μάτια του να δολοφονούν τη γυναίκα του, φέρνει στην αστυνομία ένα βήμα πριν την την ταυτοποίηση των δολοφόνων της.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν έχει περιγράψει στις αρχές τα χαρακτηριστικά του ενός εκ των τριών δραστών της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά με την Ελληνική Αστυνομία εξετάζει τα διαθέσιμα βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Με βάση τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει τη σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσυκλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου, ο δολοφόνος ήταν μέχρι 30 ετών, μελαμψός, με ύψος και με περιττά κιλά.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, καθώς εκτιμούν ότι ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν άφησε γενετικό υλικό στο σώμα και στα ρούχα όταν την έπνιγε και έδενε πάνω στο κρεβάτι.Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι αρχές φέρεται να έχουν στη διάθεσή τους ίχνη DNA των δραστών, όπως ιδρώτας και τρίχες. Την ίδια ώρα αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί κάποια οχήματα, χωρίς ωστόσο να έχουν βρεθεί οι κάτοχοί τους.

Όπως μετέδωσε το OPEN, άρχισε εν νέου έρευνα μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είναι σημαντικό να έχουν όλα τα δεδομένα από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις συγκεκριμένες ώρες που έγινε το έγκλημα.

Ο διδάκτωρ ψυχιατρικής Θάνος Ασκητής σκιαγραφεί το ψυχολογικό προφίλ των δολοφόνων της Καρολάιν στο ειδεχθές έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά. «Βλέπουμε σίγουρα χρήση τοξικών ουσιών, χωρίς κανένα αίσθημα ηθικής. Στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης οι άνθρωποι έχουν απομονωθεί μέσα στην ατομικότητά τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μια ψυχολογία στα όρια διαταραχής προσωπικότητας, γι’ αυτό και η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά τους. Η κοπέλα φώναξε και τους προκάλεσε υστερία. Οι γείτονες όμως πώς δεν τους άκουσαν; Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από το κοινωνικό περιβάλλον; Aυτό είναι το πιο ανησυχητικό φαινόμενο», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και τη Φαίη Μαυραγάνη.

Ταυτόχρονα, πληροφορίες της αστυνομίας λένε ότι οι εγκληματίες είχαν ανοιχτή επικοινωνία με τον τσιλιαδόρο τους και τα στοιχεία αυτά θα τους βοηθήσουν ιδιαίτερα στην ερευνά τους.