Μεταμόρφωση: Συμβόλαιο θανάτου πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του 58χρονου «βλέπουν» οι Αρχές

    Παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ ήταν 58χρονος που έπεσε νεκρός λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στη Μεταμόρφωση όταν τον πυροβόλησαν δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα

    Ο58χρονος είναι γνωστός στην περιοχή με το προσωνύμιο “Κεφάλας” και κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις της “νύχτας”.

    Η Αστυνομία πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση “βλέπει” συμβόλαιο θανάτου και άλλο ένα έγκλημα που εντάσσεται στο πλαίσιο του ακήρυχτου πολέμου των ανθρώπων της νύχτας με ξεκαθαρίσματα λογαριασμών τα οποία ξεκίνησαν πριν από 4 χρόνια και αριθμούν αρκετές δολοφονίες.

    Ο 58χρονος λίγο πριν από την εκτέλεσή του βρισκόταν σε ψητοπωλείο στην οδό Ιφιγενείας και κατά την αποχώρησή του εμφανίστηκε η μοτοσικλέτα με τα δύο άτομα. Ο συνοδηγός άνοιξε πυρ εναντίον του “γαζώνοντάς” τον με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Οι δράστες διέφυγαν με ταχύτητα από το σημείο και παρά την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας δεν στάθηκε δυνατόν να εντοπιστούν. Οι ερευνητές του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση από το πρωί σαρώνουν τις κάμερες στην περιοχή προκειμένου να δουν βιντεοληπτικό υλικό με τους δράστες οι οποίοι όμως φορούσαν κράνη μοτοσικλετιστών. Και αυτό το έγκλημα εντάσσεται στις απανωτές δολοφονίες οι οποίες αφορούν στο αιματηρό ξεκαθάρισμα της νύχτας που εξελίσσεται τα 4 τελευταία χρόνια στην Αττική.

    Πηγή: real.gr