Αναλυτικά, το μήνυμα του για την παραμονή στη συγκεκριμένη θέση:

“Αποτελεί ύψιστη τιμή για το πρόσωπο μου η παραμονή μου στη θέση του Υπεύθυνου Τομέα Τουρισμού της ΟΝΝΕΔ με την ανανέωση της εμπιστοσύνης της Ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ και του Προέδρου της Παύλος Μαρινάκης.

Σε μια περίοδο που ο ελληνικός τουρισμός δοκιμάζει τις αντοχές του, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας, προτείνοντας λύσεις και παρεμβαίνοντας ουσιαστικά, καταφέραμε να συμβάλουμε τα μέγιστα τόσο στην προετοιμασία όσο και στην επιτυχή ολοκλήρωση της περσινής ομολογουμένως πρωτόγνωρης τουριστικής περιόδου.

Προτείναμε λύσεις τόσο στο υγειονομικό σκέλος όσο και στην ενίσχυση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων, σε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί η περσινή τουριστική περίοδος όσο το δυνατόν με τα λιγότερα προβλήματα και τις λιγότερες απώλειες. Και μπορούμε να πούμε, εκ του αποτελέσματος, πως ο Ελληνικός Τουρισμός, παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να σταθεί όρθιος και να κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Με την παρακαταθήκη της καλύτερης δυνατής διαχείρισης της περσινής σεζόν, πρακτική που βραβεύτηκε διεθνώς, ο ελληνικός τουρισμός και οι ελληνικές επιχειρήσεις, είναι έτοιμες και όρθιες να ανακάμψουν, στην νέα περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας, έχοντας τα πρώτα θετικά δείγματα ως οδηγό για μια πολύ καλύτερη τουριστική περίοδο το 2021 που θα θέσει και τις βάσεις για ολική επαναφορά του ελληνικού τουρισμού στο μέλλον”.

Σύμφωνα με το άρθρο 23§Β του κανονισμού λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, ορίζονται οι κάτωθι ως μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Οργάνωσης, υπεύθυνοι για τους εξής τομείς:

 Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων: Γιάννης Τομαράς

Αθλητισμού: Αλέξανδρος Φυντανίδης

Ανάπτυξης & Επενδύσεων: Ευθύμιος Τσίρκος

Βιομηχανίας & Εμπορίου: Ζαφείριος Καραβιάς

Δικαιοσύνης: Γιώργος Κωνσταντόπουλος

Εθνικής Άμυνας: Δημήτρης Καϊπάνος

Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων: Γιάννης Περλής

Ενέργειας & Φυσικών Πόρων: Γιώργος Ζώκαρης

Εξωτερικών: Αντωνία Οικονόμου

Επαγγελματικής Εκπαίδευσης: Τάσος Μπάλκος

Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων: Μιχάλης Μιχαλακόπουλος

Εσωτερικών & Δημόσιας Διοίκησης: Διονύσης Κάζαγλης

Μεταναστευτικής Πολιτικής: Αλέξανδρος Ραγκαβάς

Μεταφορών & Δικτύων: Ανδρέας Ανδρικάκης

Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής: Κωνσταντίνος Κουζής

Οικονομικών & Φορολογικής Πολιτικής: Βασίλης Καπώνης

Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης: Μαρία Παναγιωτοπούλου

Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής: Στέργιος Σπάσος

Πολιτικής Προστασίας: Έλενα Παπουτσή

Πολιτισμού: Δημήτρης Γερασιμίδης

Προστασίας του Πολίτη: Ευάγγελος Αυγέρης

Τουρισμού: Νίκος Χατζηαλέξης

Υγείας: Βαγγέλης Στάθης

Υποδομών: Αναστασία Τασιούλα

Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Φώτης Λαγός

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Παύλος Μαρινάκης

Υπενθυμίζεται ότι Διευθυντής του Πολιτικού Συμβουλίου έχει οριστεί το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου Γιάννης Φυτόπουλος και Αναπληρωτής Διευθυντής του Πολιτικού Συμβουλίου έχει οριστεί ο Δημήτρης Μπελδέκος, ενώ καθήκοντα Υπευθύνου Συντονισμού του Πολιτικού Συμβουλίου κατέχει ο Βασίλης Λαψάνης.