Από το πρώτο Σαββατοκύριακο που άνοιξαν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις οι πρώτοι κατασκηνωτές έκαναν την εμφάνισή τους στο Πλατανίτσι και συγκεκριμένα στο δημοτικό κάμπινγκ. Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννη Μαλλίνη, Πρόεδρο των “Τουριστικών Επιχειρήσεων Τορώνης Δημοτική ΑΕ”, 600 άτομα βρέθηκαν στο κάμπινγκ το Σαββατοκύριακο που πέρασε και ο ίδιος εκτιμά ότι θα διπλασιαστούν αυτό το διήμερο.

“Διανύσαμε τους πρώτους 17 μήνες της θητείας μας προσπαθώντας να φέρουμε εις πέρας ένα μεγάλο έργο για το Πλατανίτσι”, τόνισε ο κ. Μαλλίνης. Πλέον μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ένα κάμπινγκ με τις πιο σύγχρονες παροχές”, αναφέρει.

Το Πλατανίτσι εκτείνεται σε 3,5 χιλ. στρέμματα σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Σιθωνίας πλησίον της Σάρτης. Μάλιστα μια μέση ημέρα του καλοκαιριού φτάνει σε σημείο να φιλοξενεί ως και 10 χιλιάδες επισκέπτες, κατασκηνωτές και λουόμενους. Αυτό το διάστημα έχει γίνει μια σοβαρή προσπάθεια να εξυπηρετεί άτομα με ειδικές ανάγκες, που ανεμπόδιστα μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους χρησιμοποιώντας τις υποδομές με το αναπηρικό αμαξίδιο που φτάνει μέσα στη θάλασσα, τα ειδικά στέγαστρα και τα αποδυτήρια.

“Πρόκειται για έναν καθαρό και αναβαθμισμένο χώρο όπου τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς λάβαμε και το ειδικό σήμα HealthFirst”, τόνισε ο κ. Μαλλίνης καλώντας όλους τους επισκέπτες να είναι προσεκτικοί για να περάσουν όλοι μαζί ένα θαυμάσιο καλοκαίρι.