Άμεση ενημέρωση είχε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος από τις τεχνικές υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειες για τα έργα που εκτελούνται στον δήμο Κασσάνδρας.
Όπως δήλωσε ο ίδιος, προτεραιότητα δίνεται στην ασφάλεια του οδικού δικτύου κυρίως τώρα που άνοιξαν οι μετακινήσεις και η περιοχή άρχισε να δέχεται επισκέπτες.

«Βρισκόμαστε σε αγαστή συνεργασία με τον δήμο Κασσάνδρας και κρίνουμε ότι η συνέργεια με τους δημάρχους είναι απαραίτητη, στο πλαίσιο ενός καλού, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η πρόοδος και η ανάπτυξη για τους συμπολίτες μας. Τα δύο τελευταία χρόνια υλοποιούνται παρεμβάσεις πάνω από 2 εκ. ευρώ για τα οδικά έργα Χαλκιδικής και έχουμε άλλο τόσο διάστημα μπροστά μας για να κάνουμε περαιτέρω βελτιώσεις», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Γιώργος.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας συνόδευσε τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής στην αυτοψία που πραγματοποίησε στα έργα που εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του δήμου Κασσάνδρας και ζήτησε να συνεχιστεί η πρόοδος των εργασιών ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα το συντομότερο. Η κ. Χαλκιά μίλησε επίσης για μια μεγάλη και αγαστή συνεργασία με την αντιπεριφέρεια. «Η Περιφέρεια ασχολήθηκε με τα προβλήματα που έχουμε στον δρόμο. Επεσήμανε κάποια σημεία που πρέπει να επιλυθούν, έχουν διορθωθεί και σε ποσότητα και όγκο ζημιάς πολλά σημεία του οδικού δικτύου. Όλα γίνονται για το συμφέρον των δημοτών και των τουριστών», τόνισε η κ. Χαλκιά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισφραγίστηκε η καλή συνεργασία ανάμεσα σε δήμο και Περιφερειακή Ενότητα και διαβεβαιώθηκε η στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη στην υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής στον δήμο Κασσάνδρας.