Σε κίνδυνο έβαλε την ζωή του αστυνομικός – μποξέρ με αποτέλεσμα να έχει κατάγματα σε γόνατα, πόδια και χέρια, στην προσπάθειά του να συλλάβει διαρρήκτη.

Όπως έκανε γνωστό σε αναρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής, το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Δευτέρας 31 Μαϊου, όταν τον ενημέρωσαν σήμα από το κέντρο Άμεσης Δράσης για παραβίαση κατοικίας 2ου ορόφου από δυο άτομα.

Άμεσα βρέθηκε στο σημείο μαζί με άλλους δύο αστυνομικούς, εκεί ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό ανάμεσα στους άντρες της αστυνομίας και τους δράστες, οι οποίοι προσπάθησαν να τους ξεφύγουν με κάθε τρόπο.

Άκαρπες οι προσπάθειες τους καθώς, οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τον έναν εκ των δυο τη στιγμή που ο δεύτερος διαρρήκτης είχε ανέβει στην ταράτσα προσπαθώντας να διαφύγει.

Ο Βαγγέλης Μπαταρλής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνελήφθη και ο δεύτερος στην ταράτσα της οικίας με μια μικρή απρόβλεπτη παρένθεση όμως. Λόγω παλαιότητας του σπιτιού στην προσπάθειά μου να ανέβω, ‘έφυγε’ ο τοίχος μαζί με εμένα βάρους 105 κιλών στο κενό και από ύψος 10 μέτρων βρέθηκα απευθείας στον ακάλυπτο μαζί με κομμάτια τοίχου πάνω μου χωρίς ευτυχώς να σκοτωθώ, παρά μόνο με κάποια κατάγματα σε γόνατα, πόδια, χέρια».

Συνέχισε λέγοντας πως, «καλώς ή κακώς γι αυτό μπήκα σε αυτό το Σώμα και είναι χαρά μου να προσπαθώ να ξεβρομίζω την κοινωνία από τέτοια αποβράσματα με κάθε προσωπικό κόστος».

Πηγή: www.newsbomb.gr