Εθελοντές κάτοικοι της Νέας Φώκαιας καθάρισαν από άκρη σε άκρη την παραλία και την ακτή Σαββατιανού (1 χλμ βορειοδυτικά της Νέας Φώκαιας) από κάθε λογής σκουπίδια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Με τις οδηγίες του αντιδημάρχου καθαριότητας του δήμου Κασσάνδρας Παύλου Παντζίκη που διοργάνωσε τη δράση με τη συνδρομή του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Νέας Φώκαιας Κομνηνό Καπετάνιο, εθελοντές μάζεψαν τα σκουπίδια από την ακτή ενώ συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας μάζεψαν κλαδιά και φερτά υλικά από την παραλία και σκουπίδια από τον δρόμο που οδηγεί στην παραλία

  • Στη δράση συμμετείχαν γκρέιντερ, τρακτέρ και ειδικά μηχανήματα (bobcat) που έκοψαν χόρτα από τον δρόμο και απομάκρυναν ογκώδη απορρίμματα και φύκια από την περιοχή.
  • Η δράση που διήρκησε για πολλές ώρες στέφτηκε με επιτυχία γεμίζοντας ικανοποίηση εθελοντές και εργαζόμενους που παρέδωσαν μια πεντακάθαρη παραλία.
  • Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι πολύ σημαντικό να εδραιωθεί η ευαισθησία για καθαρό περιβάλλον και φυσικά για καθαρές παραλίες και ακτές . Ας χαρούμε τις ομορφιές της φύσης κρατώντας την καθαρή και προστατεύοντας την από κάθε λογής σκουπίδια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.