Τα Ζερβοχώρια συμμετείχαν ενεργά στις διήμερες δράσεις που οργάνωσε ο Δήμος Πολυγύρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράσεις, εργασίες σε κάθε γωνιά του Δήμου Πολυγύρου.

Η Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων μέσα στις δράσεις συμπεριέλαβε ποδηλατοδρομίες, δεντροφυτέψεις, καθαρισμό χώρων, βάψιμο και διάφορες άλλες εργασίες για την προστασία του περιβάλλοντος και του τόπου.

«Περιβάλλον σημαίνει ζωή»

”Δεύτερη μέρα δράσεων στον Δήμο Πολυγύρου. Σήμερα βρεθήκαμε στον Γεροπλάτανο, κάτω από τη σκιά του πλατάνου που σκεπάζει το μισό χωριό και διατηρείται περίπου 1000 χρόνια στο χωριό και αυτό μαρτυρά την προσοχή και την φροντίδα προς το περιβάλλον. Πραγματοποιήθηκε συμβολική ποδηλατοδρομία στον Γεροπλάτανο, θέλοντας να δείξουμε τον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος. Περιβάλλον σημαίνει ζωή. Αξίζει να προσέχουμε το περιβάλλον και αξίζει να επισκεφτούν τα μέρη μας”, πρόσθεσε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων, Χρήστος Κομπόγιαννος.

«Θέλουμε καθαρότερο περιβάλλον»

”Οργανώσαμε ποδηλατοδρομία προς τιμή του περιβάλλοντος για τα παιδιά του χωριού. Πρέπει να προστατεύουμε το περιβάλλον, το θέλουμε ακόμη καθαρότερο και εδώ στο χωριό μας και ειδικά στις πόλεις”, τόνισε ο Πρόεδρος του αθλητικού εκπολιτιστικού συλλόγου Γεροπλατάνου, Γιώργος Καραγιάννιος.

Ποδηλατοδρομίες διοργανώθηκαν στον Γεροπλάτανο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και τις δράσεις που οργάνωσε ο Δήμος Πολυγύρου.

Η Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων συμμετείχε ενεργά στις δράσεις, με τον Γεροπλάτανο να επιλέγει κάτι ξεχωριστό, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Δείτε φωτογραφίες από τις δράσεις των Ζερβοχωρίων από Ριζά, Παλαιόχωρα και Γεροπλάτανο.