Μητέρα παρίστανε την 13χρονη κόρη της σε σχολείο στο Τέξας για να αποδείξει ότι τα μέτρα ασφαλείας για τους μαθητές είναι ανεπαρκή

  Η 30χρονη Κέισι Γκαρσία κατάφερε να τρυπώσει μέσα στο Γυμνάσιο όπου φοιτεί η κόρη της  και να υποδυθεί την 13χρονη.

  Στόχος της  ήταν να αποδείξει ότι τα μέτρα που εφαρμόζει το σχολείο για την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών είναι ανεπαρκή.

  Σύμφωνα με την Daily Mail, η Γκαρσία συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για παράνομη είσοδο και παραποίηση κυβερνητικών εγγράφων.

  Είχε ανεβάσει στα social media βίντεο να παριστάνει την κόρη της. Στα κλιπ η γυναίκα εμφανίζεται αρχικά να μπαίνει στο κτίριο του Γυμνασίου.

  «Μοιάζω να πηγαίνω στην εβδόμη; Όχι; Τέλεια», ακούγεται να λέει η γυναίκα μπαίνοντας στο σχολείο. Στη συνέχεια η Γκαρσία ακούγεται να χαιρετά ένα άτομο που η ίδια αναγνωρίζει ως τον διευθυντή καθώς περπατά ανενόχλητη. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος των μαθηματικών, η 30χρονη κατέγραψε έναν καθηγητή να την αποκαλεί με το όνομα της κόρης της. Την ώρα του μεσημεριανού φαγητού, η Γκαρσία βγάζει τη μάσκα της για να φάει, χωρίς και πάλι να έρθει κανείς να τη ρωτήσει τι κάνει στο σχολείο.

  «Είμαι εδώ όλη μέρα, πρόσωπο με πρόσωπο με τους δασκάλους», λέει μιλώντας στην κάμερα του κινητού της. Σύμφωνα με την ίδια, αρκετά αργότερα,  μία δασκάλα παρατήρησε ότι η Γκαρσία δεν ήταν αυτή που έλεγε και της ζήτησε να φύγει.

  Σε ένα βίντεο που πόσταρε αργότερα η 30χρονη περιέγραψε την επίσκεψή της στο σχολείο της κόρης της ως ένα κοινωνικό πείραμα. «Χρειαζόμαστε καλύτερη ασφαλεια στα σχολεία μας. Αυτό προσπαθούσα να αποδείξω και νομίζω ότι το κατάφερα», λέει η γυναίκα. Όπως εξηγεί, αυτό που τη σόκαρε ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι οι δάσκαλοι δεν δίνουν καμία σημασία στους μαθητές. Μόνο ένα άτομο έδωσε αρκετή προσοχή στο πρόσωπό της ώστε να διαπιστώσει ότι ήταν μια ξένη….

  Πηγή: www.mixanitouxronou.gr