Προβλήματα στη Χαλκιδική από τα καλοκαιρινά έργα στο πρώτο πόδι

  Υπάρχει δυσκολία προσέγγισης στην παραλία

  Αναγνώστρια έστειλε επιστολή στη σελίδα “Omorfa Taxidia”, στην οποία αναφέρει προβλήματα που παρουσιάζονται στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής, από τα έργα που υλοποιούνται Ν. Ποτίδαια – Άγιο Μάμα και την έλλειψη σήμανσης για να καθοδηγούν στην παραλία.

  Αναλυτικά:

  Από αναγνώστρια που έθεσε τα στοιχεία της στη διάθεση μας αλλά δεν επιθυμεί να αναφερθούν δημόσια, λάβαμε την παρακάτω επιστολή για τα αιωνόβια έργα που σχεδόν κάθε αρχή καλοκαιριού ταλαιπωρούν την περιοχή της Ποτίδαιας…

  Διαβάστε την:

  Καλησπέρα!

  Στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής στη παραλία του Αγίου Μάμα -Ποτίδαια έχουν κλείσει τον δρόμο για έργα. Ο δρόμος κατέβαινε στην παραλία και οδηγούσε σε 20 beach bar με αποτέλεσμα ο κόσμος να μπερδεύετε καθώς δεν υπάρχει καμία σήμανση για να τον καθοδηγεί ώστε να φτάσει στη παραλία. Φυσικά έχει γίνει επαφή με τον Δήμο αλλά δυστυχώς χωρίς ανταπόκριση. Αν συμβεί οτιδήποτε άσχημο στην παραλία υπάρχει δυσκολία προσέγγισης.

  Σας παρακαλώ για δημοσίευση μήπως και κάποιοι κινητοποιηθούν καθώς σας είπα ότι λειτουργούν εκεί 20 μαγαζιά. Θα επιθυμούσα να μην αναφερθεί το όνομα μου για ευνόητους λόγους.

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

  Πηγή: Omorfa Taxidia