Βρεθήκαμε πριν από λίγες ημέρες στο γραφείο του Δημάρχου Πολυγύρου και σε περίοπτη θέση αντικρύσαμε το λεύκωμα που ο ίδιος επιμελήθηκε μπήκαμε στον πειρασμό και το φωτογραφίσαμε, για τον μεγαλύτερο πολιτικό της Ελλάδος όπως χαρακτηρίζει τον Κ.Καραμανλή.

“Ήταν χρέος μου ήθελα να το κάνω χρόνια τώρα”Με αφορμή την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή προέβηκε στην παρακάτω συγκινητική κίνηση.

το μήνυμα του δημάρχου:

“Ήταν διαφορετική η τελευταία επίσκεψη και συνάντησή μου με το φίλο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στην Αθήνα, μιας και ήταν από τις ελάχιστες φορές που δεν ασχοληθήκαμε μόνο με τα προβλήματα του τόπου.
Αυτή τη φορά η συνάντησή μας είχε πιο προσωπικό και συγκινησιακό τόνο μιας και μας συνδέουν με την οικογένεια Καραμανλή πράγματα από το παρελθόν. Τα συγκέντρωσα λοιπόν όλα σε ένα συλλεκτικό λεύκωμα. Σ’αυτό παρουσιάζονται οι επισκέψεις του Εθνάρχη Κων/νου Καραμανλή στην Αρναία, ο οποίος είχε ιδιαίτερη σχέση με τον τόπο (τους περισσότερους κατοίκους τους γνώριζε με τα μικρά τους ονόματα), αφού η γιαγιά του Αθηνά καταγόταν από κει. Ήταν ένα χρέος που είχα από καιρό αναλάβει να ξεπληρώσω. Ο Υπουργός το παρέλαβε συγκινημένος και από σήμερα θα κοσμεί το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής»”.