Εμβολιασμένοι και προνόμια: Πότε θα έρθουν – Δεν θα αφορούν μόνο την εστίαση

  Την Τετάρτη (9/6) συνεδριάζει η επιτροπή για τη μουσική στα μαγαζιά και την απαγόρευση κυκλοφορίας

  Προνόμια για τους εμβολιασμένους προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τα οποία δεν θα αφορούν μόνο την εστίαση και θα επεκταθούν και σε άλλες δραστηριότητες.

  Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως η κυβέρνηση θα δώσει το δικαίωμα στα εστιατόρια που το επιθυμούν, να δέχονται στους εσωτερικούς τους χώρους μόνο εμβολιασμένους πελάτες.

  Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως: «Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλά εστιατόρια που θα μας πουν -και θα τους δώσουμε το δικαίωμα να το κάνουν, να δέχονται μόνο εμβολιασμένους πελάτες».

  Εμβολιασμένοι και προνόμια: Συναυλίες, θέατρα και γήπεδα στη «λίστα»

  «Οι πολίτες θα συνειδητοποιήσουν ξαφνικά ότι αν δεν είναι εμβολιασμένοι, ειδικά οι νέοι μας, δεν έχουν τα ίδια επίπεδα ελευθερίας όπως άλλοι εμβολιασμένοι πολίτες της ίδιας ηλικίας», ανέφερε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τα προνόμια για τους εμβολιασμένους είναι πιθανό να επεκταθούν και εκτός της εστίασης και συγκεκριμένα σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και γήπεδα.

  Πάντως, οι ανακοινώσεις αναμένεται να έρθουν αφού πρώτα τα εμβόλια είναι διαθέσιμα σε όλους τους ενήλικους στη χώρα, κάτι που ανέφερε και ο πρωθυπουργός.