Ο 32χρονος πιλότος στηρίζει την ψυχολόγο: «Εγώ της έδωσα άδεια να μιλήσει» – Εδωσε κατάθεση στην ΓΑΔΑ

  Στο τμήμα Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της ΓΑΔΑ για να καταθέσει, βρέθηκε ο 32χρονος σύζυγός της Καρολάιν σε συνέχεια της κατάθεσης της "ψυχολόγου", Ελένης Μυλωνοπούλου την Τρίτη μετά τις αναφορές της Ένωσης Ψυχολόγων ότι δεν έχει πτυχίο

  Οπιλότος, δηλαδή, δεν κλήθηκε στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση της ληστείας μετά φόνου, αλλά για την υπόθεση της “ψυχολόγου”. Ο 32χρονος φέρεται να κατέθεσε ότι απευθύνθηκε στην κα. Μυλωνοπούλου έπειτα από αναζητήσεις που είχε κάνει στο Ίντερνετ, σύμφωνα με το Μega.

  Επίσης ανέφερε ότι από τον Οκτώβριο του 2020 έως τις αρχές του 2021 ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν κάνει οκτώ συνεδρίες με την κα. Μυλωνοπούλου, ότι όλα είχαν εξελιχθεί ομαλά και οι συμβουλές που λάμβανε, ήταν σημαντικές και δραστικές σε σχέση με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η σύζυγός του.

  Επίσης ο πιλότος ανέφερε ότι της έδωσε άδεια, προκειμένου να εμφανιστεί και να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης επισημαίνοντας ότι η τελευταία φορά που μίλησε μαζί της, ήταν περίπου δύο μέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και όταν η κα. Μυλωνοπούλου του τηλεφώνησε για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά της.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μega που επικαλείται αναφορές αστυνομικών, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις και έγγραφα ότι η αποπομπή της Ελένης Μυλωνοπούλου από την “Μεγάλη Στοά” δεν έχει να κάνει με το αν είχε ή όχι πτυχίο ψυχολόγου, αλλά θέματα οικονομικής διαχείρισης.

   

   

  Προκαταρκτική έρευνα για την «ψυχολόγο»
  Να σημειωθεί ότι έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών για την ψυχολόγο της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου, στα Γλυκά Νερά.

  Στο πλαίσιο αυτής θα διερευνηθεί, βάση και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, αν έχει τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

  Τι είπε η ψυχολόγος στην ΓΑΔΑ

  Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετέβη γύρω στις 11 το πρωί η γυναίκα που προσέφερε υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης στην 20χρονη Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου, στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

  Από την αστυνομία διευκρινίστηκε εξαρχής ότι η παρουσία της δεν αφορούσε στην υπόθεση δολοφονίας, αλλά αποκλειστικά το θέμα της άδειας άσκησης επαγγέλματος και γι’ αυτόν τον λόγο δεν εξετάστηκε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η Ελένη Μυλωνοπούλου οδηγήθηκε στο τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

  Σύμφωνα με τον Σκάϊ έκανε λόγο για παρερμηνεία των μέσων ενημέρωσης που λανθασμένα της έδωσαν το τίτλο της ψυχολόγου έκανε λόγο η φερόμενη «ψυχολόγος» της Καρολάιν στην κατάθεση της στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής.

  Η Ε.Μ. έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με δημοσιεύματα που είχαν δοθεί στην δημοσιότητα.

  Παράλληλα, η ίδια είπε πως έχει κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων με άδεια του επιμελητηρίου της Αθήνας και πως μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχε συμβουλές στο ζευγάρι. Την Καρολάιν και τον σύζυγό της.

  Η ίδια πρόσθεσε πως μετά την δολοφονία της Καρολάιν απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγό της και από εκείνη την στιγμή και μετά είχε μόνο μια επικοινωνία μαζί του.

  Πηγή: real.gr