Ενθαρρυντικά σημάδια – Ανταποκρίνεται στη θεραπεία ο ηγούμενος Εφραίμ

  Όπως τονίζουν ιατρικές πηγές, η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά σοβαρή καθώς ο Ηγούμενος είναι ακόμη διασωλημένος

  Με πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία αντιμετωπίζουν οι θεράποντες ιατροί την κατάσταση της υγείας του Ηγουμένου Εφραίμ, καθώς τις τελευταίες ώρες ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε στη φαρμακευτική αγωγή.

  Όπως τονίζουν ιατρικές πηγές στο orthodoxtimes.gr, η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά σοβαρή καθώς ο Ηγούμενος είναι ακόμη διασωλημένος.

  Ωστόσο ο πυρετός έχει αρχίσει να υποχωρεί και να υπάρχουν σταθερά και μικρά σημάδια βελτίωσης της κατάστασης της υγείας του.

  Ο γνωστός στον Ορθόδοξο κόσμο ηγούμενος, ο οποίος συμπλήρωσε τα 65 του χρόνια στις 5 Ιουνίου, παραμένει διασωληνωμένος από την ημέρα που οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι το επίπεδο του οξυγόνου στον οργανισμό του, ήταν επικίνδυνα χαμηλό για την υγεία του.

  Νωρίτερα, το orthodoxtimes.gr ανέφερε πως ο γιατροί εκτιμούν πως οι επόμενες ώρες και ημέρες είναι πολύ κρίσιμες όχι μόνο για την εξέλιξη της υγείας του, αλλά και για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει γενικώς στον οργανισμό του και στο μέλλον, όταν καταφέρει να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια όπως όλοι εύχονται.

  Με την ομάδα των ιατρών που επιβλέπει τον ηγούμενο Εφραίμ, επικοινωνεί διαρκώς το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η διοίκηση του Αγίου Όρους.

  Να σημειωθεί πως η ίδια ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον ηγούμενο Εφραίμ, ήταν κοντά και στους Αρχιεπισκόπους Αλβανίας Αναστάσιο και Αθηνών Ιερώνυμο, όταν και εκείνοι νοσηλεύτηκαν με κορονοϊό στο ίδιο νοσοκομείο.

  Πηγή: orthodoxtimes.gr