Καταιγίδες στη Χαλκιδική από το μεσημέρι και μετά

    kairos

    Περιορισμένη αστάθεια σήμερα στις περιοχές που τονίζονται με χρωματισμό, θα δώσει μπόρες και λίγες τοπικές καταιγίδες κατά τόπους.

    Σε Μακεδονία και Θράκη, προς το μεσημέρι θα συννεφιάσει τοπικά και στη, Χαλκιδική Στρυμωνικό και περιοχή Σερρών θα εκδηλωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα αυτά θα απασχολήσουν και τις ηπειρωτικές περιοχές της Θράκης. Δεν θα επηρεαστεί η δυτική Μακεδονία αλλά και η κεντρική, η τελευταία μέχρι και το απόγευμα. Από εκεί και πέρα, κυρίως στην περιοχή της Θεσσαλονίκης θα δούμε να συννεφιάζει και να σημειώνονται κάποιες τοπικές μπόρες, με έμφαση στα ανατολικά του νομού. Μπόρα ίσως έχουμε το απόγευμα αργά και στην πόλη καθώς ο Βαρδάρης θα εξασθενήσει το μεσημέρι.

    Σε Θεσσαλία Αιγαίο Εύβοια και Στερεά, θα συννεφιάσει εκ νέου το απόγευμα αργά και την νύχτα θα σημειωθούν διάσπαρτες μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι τελευταίες κυρίως στα παράκτια και θαλάσσια τμήματα. Βροχή η και Καταιγίδα το βράδυ εκ νέου και στην Αττική. Ο καιρός πάντως θα βελτιωθεί παντού από τα ξημερώματα της Τρίτης και έπειτα.

    Πηγή: meteology.gr