Το μνημόσυνο της 20χρονης Καρολάιν, η οποία βρήκε σοκαριστικό θάνατο στις 11 Μαΐου στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, έγινε σήμερα το πρωί στην Αλόννησο. Εκεί βρισκόταν και ο πιλότος σύζυγός της όταν τον παρέλαβε ελικόπτερο της ΕΛΑΣ για να τον μεταφέρει στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν για την υπόθεση.

Ο 32χρονος βρέθηκε στο νησί για να παραστεί στο μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατο της άτυχης γυναίκας, το οποίο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, επικαλούμενο πηγές από το οικογενειακό της περιβάλλον, οι γονείς της δεν ήθελαν να δοθεί δημοσιότητα, ήθελαν μια σεμνή τελετή.

Επικράτησε ωστόσο αναστάτωση, καθώς λίγο προτού ολοκληρωθεί το τρισάγιο στο κοιμητήριο της Αλοννήσου, ο 32χρονος πιλότος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 αποχώρησε με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό προκειμένου με το ελικόπτερο της αστυνομίας να μεταβεί εσπευσμένα στην Αθήνα.

Όλοι στο νησί αναρωτιούνται γιατί η μεταφορά του συζύγου να γίνει με τέτοιον τρόπο, στο μνημόσυνο της συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που βρέθηκαν στο μνημόσυνο, όταν η μητέρα της Καρολάιν ρώτησε τον πιλότο γιατί φεύγει έτσι εσπευσμένα, φέρεται να της είπε ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν για να τον αναγνωρίσει.

Αυτή τη στιγμή στο νησί επικρατεί αναστάτωση και πολλά ερωτηματικά για το τι έχει συμβεί τις τελευταίες ώρες.