Μετανιωμένος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν φέρεται να δηλώνει ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

«Θέλω να τιμωρηθώ γι’ αυτά που έκανα», φέρεται να είπε ο 33χρονος πιλότος, που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του στα Γλυκά Νερά.

Την υπόθεσή του, ανέλαβε ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου, ο οποίος φέρεται να είπε για τον πελάτη του: «Μου είπε ότι θέλει να τιμωρηθεί γι’ αυτά που έκανε», όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή T Live.

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν ενώ η προσωπική του εκτίμηση είναι πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του.

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του νεαρού πιλότου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, σε βαθμό κακουργήματος. Επιπλέον κατηγορείται για ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

“Δεν έχει καμιά αναστολή”

Οι δικαστικές Αρχές εξέδωσαν σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του ως πιλότος και της οικονομικής του άνεσης, αλλά και γιατί κρίθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό του εντάλματος αναφέρεται ότι ο τρόπος που σκότωσε την Καρολάιν αλλά και η προσπάθειά του να παραπλανήσει τις Αρχές με ψευδή στοιχεία, δείχνουν ότι δεν έχει καμία αναστολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος στην ομολογία του στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την 20χρονη και έπαθε σοκ όταν κατάλαβε ότι πέθανε. Φέρεται να είπε πως σκέφτηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία για να μην μείνει μόνο το παιδί τους.

Ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας και στη συνέχεια ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.