“Μάλλον υπάρχουν και άλλα θύματα από τον ίδιο γιατρό” ανέφερε μεταξύ άλλων, η δικηγόρος του ιερέα που καταγγέλλει ιατρικό λάθος για τον θάνατο του παιδιού του, Κική Πακιρτζίδου. Εξηγώντας τα στοιχεία της υπόθεσης η κ. Πακιρτζίδου είπε πως ο πατέρας Βησσαρίων Καντούνης, πήγε σε γνωστό ιατρικό κέντρο την κόρη του, στην οποία θα τοποθετούσε ιδιώτης γιατρός γαστρικό δακτύλιο διότι το κοριτσάκι ήταν παχύσαρκο.

“Υπήρξαν κάποια τηλεφωνήματα στην οικογένεια, και εμφανίστηκαν άνθρωποι ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα του συγκεκριμένου γιατρού. Αυτό δεν μπορώ να πω ότι ισχύει, αλλά προθυμοποιήθηκαν να δώσουν στοιχεία και για άλλα περιστατικά” δήλωσε η δικηγόρος.

Μήνυση κατέθεσε ο πατέρας της 14χρονης

«24 ώρες μετά την επέμβαση το κορίτσι άρχισε να πονάει. Τον έπαιρνα (σ.σ. τον γιατρό) τηλέφωνο και του έλεγα ότι το παιδί πονάει και μου έλεγε να πάρει αναβράζον depon.

Άρχισε να καταρρέει το παιδί. Είχε 160 παλμούς. Πήγαμε στο Διαβαλκανικό. Το παιδί είχε γενικευμένη περιτονίτιδα γιατί είχε κάνει γαστρική διάτρηση, είχε κάψει τους νεφρούς, το συκώτι.

Έχω καταθέσει μήνυση γιατί πρόκειται για μεγάλο ιατρικό λάθος. Είναι πολυοργανική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από περιτονίτιδα που προήλθε από τοποθέτηση δακτυλίου με λαπαροσκοπική μέθοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.