Ο ίδιος το 2018 είχε συλληφθεί για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης που την είχε τοποθετήσει στα απόκρυφά του, θεωρώντας ότι οι αστυνομικοί δεν θα τον έψαχναν εκεί σε έναν έλεγχο, όμως είχαν την πληροφορία στην Αστυνομία και του έγινε κανονικός έλεγχος.

Πρόσθετα, είχε απασχολήσει στην περιοχή της Βέροιας, που διακονούσε, για την συμπεριφορά του, για οικονομικά παραπτώματα, αλλά και για τους συχνούς τσακωμούς με τους πιστούς. Σύμφωνα με σχετικές καταγγελίες, έφτασε στο σημείο ακόμη και συλληφθείς πλέον, να απειλεί τον νέο ιερέα της ενορίας που διακονούσε, ενώ πριν επιτεθεί με το καυστικό υγρό στους αρχιερείς τους φώναζε ότι ήταν «βαλτοί» από τον Βεροίας.

Στους αστυνομικούς παραδέχτηκε πως αυτή του η αντίδραση ήταν ως εκδίκηση, γιατί ένιωσε αδικημένος και πως τα δύο μπουκάλια καυστικού υγρού τα είχε προμηθευτεί μέσω Internet, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τι ακριβώς είναι. Η σύστασή τους θα προκύψει από σχετική ανάλυση των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Ο πρώην ιερέας οδηγήθηκε από την ασφάλεια Αθηνών στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής, που ανέλαβε πλέον την υπόθεση και αναμένεται το απόγευμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.