Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ο πλήρης ανακαινισμένος χώρος του υδροθεραπευτηρίου Αγίας Παρασκευής στην Κασσάνδρα άνοιξαν ήδη και υποδέχονται εδώ και λίγο καιρό τους επισκέπτες. Σύμφωνα με τον πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ Ηρακλή Λειβαδιώτη οι τελευταίες εργασίες ανακαίνισης που έγιναν στην υποδοχή του κτιρίου εναρμονίστηκαν με τον υπόλοιπο χώρο και πλέον όλες οι αίθουσες υποδέχονται κόσμο.

Οι κ. Λειβαδιώτης επανέλαβε τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών που απευθύνονται σε άτομα με ρευματικά, μυοσκελετικά προβλήματα και αυτοάνοσα. Παράλληλα όμως παρέχονται και άλλες υπηρεσίες όπως σάουνα, υδρομασάζ, μασάζ και από φέτος γυμναστήριο. Ο ίδιος δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος για τη φετινή κίνηση με βασικό ενθαρρυντικό στοιχείο τα γκρουπ που επισκέπτονται τα λουτρά σε συνεργασία με τους πράκτορες.

«Η ΚΕΔΗΚ διαχειρίζεται τα λουτρά και είμαστε πολύ  ικανοποιημένοι από την πορεία τους γιατί το επίπεδο είναι άριστο. Έχουμε λάβει την πιστοποιήσει για τις ιαματικές πηγές και στόχος είναι να λειτουργούμε ως τα Χριστούγεννα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λειβαδιώτης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ κάλεσε τον κόσμο να επισκεφτεί τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής, που βρίσκονται σε ένα μαγευτικός φυσικό χώρο με υπέροχη θέα, όπως είπε. Παράλληλα, σημείωσε ότι τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας , ενώ και το κόστος των υπηρεσιών είναι κάτι παραπάνω από προσιτό για όλους.