Μετά τον χαμένο τους τελικό στο πρώτο τουρνουά OPEN τζούνιορς, οι αδερφές Μόκαλη, Γεωργία και Δήμητρα έφθασαν στο χρυσό μετάλλιο OLYMPIADA-PERROQUET ERREA JUNIORS OPEN στη κατηγορία Κ19 κοριτσιών. Στη κατηγορία Κ17 κοριτσιών την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Κυριακή Κουκουδίτσκα, Κατερίνα Λιόφτη, ενώ στη κατηγορία Κ19 αγοριών που έκανε πρεμιέρα για φέτος στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, οι Ανδρέας Κοντοστάθης, Κυριάκος Κεσκίνης ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο φινάλε της διοργάνωσης.

Στον τελικό της κατηγορίας Κ19 κοριτσιών, η Δήμητρα και η Γεωργία Μόκαλη χρειάστηκαν 43 λεπτά για να νικήσουν τις Ευαγγελία Τάνη, Κατερίνα Καμπούρη με 2-0 (21-15, 22-20) σετ και να πανηγυρίσουν το πρώτο τους φετινό μετάλλιο στο πανελλήνιο σιρκουί τζούνιορ.

Στη κατηγορία Κ17 κοριτσιών, η Κυριακή Κουκουδίτσκα με την Κατερίνα Λιόφτη, είχαν ως τελευταίο εμπόδιο το δίδυμο Ελένη Αλεξόγλου, Ευαγγελία Χατζηπαραδείση και χρειάστηκε να κάνουν την ανατροπή για να φτάσουν στη νίκη και στη πρώτη θέση με 2-1 (19-21, 21-17, 15-13) μετά από 50 λεπτά αγώνα.

Στον τελικό της κατηγορίας Κ19 αγοριών, οι Ανδρέας Κοντοστάθης, Κυριάκος Κεσκίνης τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Χαράλαμπο Παξιμαδάκη, Βαγγέλη Ρούσσο και παρά το γεγονός ότι έχασαν το πρώτο τους σετ στη διοργάνωση, έφτασαν στη νίκη και στο χρυσό μετάλλιο με 2-1 (21-16, 13-21, 15-13) σετ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του OLYMPIADA-PERROQUET ERREA JUNIORS OPEN εδώ.
*Στη κεντρική φωτογραφία οι απονομές στη κατηγορία Κ19 κοριτσιών.
Η απονομή στη κατηγορία Κ17 κοριτσιών
Η απονομή στη κατηγορία Κ19 αγοριών
Πηγή: volleyball.gr