Το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο, Νομικό πρόσωπο του Δήμου Αριστοτέλη που δραστηριοποιείται στους τομείς του τουρισμού και του περιβάλλοντος, έθεσε από την αρχή της πορείας του βασική του προτεραιότητα, την ανάδειξη του φυσικού κάλλους και της οργάνωσης των ακτών του Δήμου.

Έπειτα λοιπόν από την απαιτούμενη διαδικασία οργανώνοντας τις ακτές με τα βασικά κριτήρια που απαιτούνται και έπειτα από την αποστολή των φωτογραφιών στην ΕΕΠΦ, καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και από την 1η Ιουλίου να κυματίζουν οι γαλάζιες σημαίες στις ακτές του Δήμου μας για τις οποίες βραβευτήκαμε.

Θυμίζουμε ότι, ο Δήμος Αριστοτέλη κατάφερε και το 2021 να έχει 16 βραβευμένες παραλίες γεγονός που τον κατατάσσει 7ο Δήμο στην Ελλάδα. Οι ακτές που βραβεύθηκαν στο Δήμο Αριστοτέλη με Γαλάζια Σημαία για το έτος 2021, είναι οι εξής: 1. Ιερισσός/Δηµοτική 1 (Δημοτικό Κάμπινγκ Ιερισσός) 2. Ιερισσός/Δηµοτική 2 (Beach Bar corali) 3. Ιερισσός/Δηµοτική 3 (Beach Bar Reload) 4. Καµπούδι 1 (Ξενοδοχείο Άκραθως) 5. Καµπούδι 2 (Ξενοδοχείο Θεοξένια) 6. Καµπούδι 3 (Ξενοδοχείο Ακτή) 7. Ουρανούπολη 1 (Ξενοδοχείο Ξενία) 8. Ουρανούπολη 2 (Ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον) 9. Ουρανούπολη 3 (Ξενοδοχείο Αριστοτέλης) 10. Άγιος Παύλος (Ξενοδοχείο Αλέξανδρος) 11. Αμμουλιανή –( Ξενοδοχείο Πόρτο Άγιο) 12. Αμμουλιανή – Αλυκές (Κάμπινγκ Αλυκές) 13. Νέα Ρόδα 2 (Beach Bar Ξέρξης) 14. Κάμπος Πυργαδίκια (Beach Bar Coco Ammos) 15. Ολυμπιάδα- (Κεντρική Παραλία Ολυμπιάδας) 16. Mount Athos Ιερισσού- (Ξενοδοχείο Mount Athos)

Βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία, πολυσύχναστες ή ερημικές, οι παραλίες του Δήμου Αριστοτέλη υπόσχονται να αποζημιώσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.