Πριν από λίγο,  ανεμοστρόβιλος χτύπησε την παραλία των Ν. Μουδανιών με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε beach bars της περιοχής αλλά και να επικρατήσει σύγχυση των λουόμενων, ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος, όταν ο νομός χτυπήθηκε από υδροστρόβιλο, που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές.

Στη σημερινή περίπτωση των Ν. Μουδανιών, από τον ανεμοστρόβιλο τραυματίστηκαν ένας άνδρας και μια κοπέλα, ευτυχώς ελαφρά, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών για να τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με πληροφορίες του Xalkidiki Politiki.

Το χρονικό

Περίπου στην 11:00 το πρωί της Κυριακής, σηκώθηκε ένας ξαφνικός ανεμοστρόβιλος, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα του. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα μαγαζιά, ξαπλώστρες και ομπρέλες έφυγαν στη θάλασσα, προκαλώντας πανικό στους λουόμενους και όχι μόνο. Ευτυχώς δεν υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί, παρά το γεγονός πως η παραλία ήταν γεμάτη από κόσμο, παρά μόνο τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα, αναφέρουν εργαζόμενοι της παραλίας και αυτόπτες μάρτυρες στο Xalkidiki Politiki.