Η νέα αύξηση των ενεργών κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη τη χώρα, μας προκαλεί έντονη ανησυχία για ένα ακόμη σφοδρό κύμα πανδημίας.

 Τώρα όμως γνωρίζουμε, ότι για να μην  ξαναζήσουμε τον αποκλεισμό, τις απώλειες συνανθρώπων μας  και να μην ολισθαίνουμε στην οικονομική καταστροφή που θα φέρει μια νέα έξαρση του κορονοϊού,  χρειάζεται να ενεργοποιηθούμε απέναντι στην πανδημία και να  θωρακιστούμε συμμετέχοντες  όλοι στο πρόγραμμα εμβολιασμού.

Εδώ στην Κασσάνδρα ετοιμαστήκαμε για την θερινή περίοδο, μετά από έναν δύσκολο χειμώνα και είδαμε τους πρώτους επισκέπτες να καταφτάνουν.

Για να κρατήσουμε ψηλά τον τουρισμό στην περιοχή μας  , οφείλουμε να  ακούσουμε μόνο  τους επιστήμονες  και να κλείσουμε τα αυτιά μας στις ανυπόστατες φήμες και στην τρομολαγνεία.

Αγαπητοί μου συνδημότες, ο  εμβολιασμός όλων μας είναι η μοναδική διέξοδος από την πανδημία. Είναι ευθύνη του καθένα  μας να συμβάλλει ώστε να δημιουργηθεί το πολυπόθητο τείχος ανοσίας.

Ας ετοιμαστούμε οχυρωμένοι να ζήσουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάμε και για ας φροντίσουμε να χαρίζουμε στον όμορφο τόπο μας ένα «πιστοποιητικό» ασφαλούς προορισμού για τους επισκέπτες που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην Κασσάνδρα.