Ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, μίλησε στο Xalkidipolitiki σχετικά με την άνοδο του νομού στον επιδημιολογικό χάρτη, που από σήμερα βρίσκεται από το πράσινο επίπεδο στο κίτρινο και τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία αλλά εγρήγορση και τήρηση των μέτρων για να μην χρειαστεί να γίνει κάτι όπως το περσινό καλοκαίρι.

Η Χαλκιδική πρέπει να είναι σε εγρήγορση

”Από χθες ανεβήκαμε επίπεδο στον επιδημιολογικό χάρτη και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να παρακολουθούμε τα δεδομένα. Από πέρσι έχουμε κακή εμπειρία και όλοι θυμόμαστε πως από τον περασμένο Αύγουστο και στη συνέχεια ήμασταν σε διαρκές lockdown. Δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία αλλά εγρήγορση και παρακολούθηση για το τι πραγματικά συμβαίνει στο νομό”, ανέφερε ο Βουλευτή Χαλκιδικής. 

”Οι εξελίξεις μας προβληματίζουν αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί να γίνει κάτι όπως πέρσι”

”Ήδη ο τουρισμός στο νομό και γενικότερα δύσκολα θα καταφέρει να ανακάμψει φέτος. Με όλα αυτά που συμβαίνουν δεν προμηνύεται καλή η κατάσταση. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα και να υπάρχει εγρήγορση σχετικά με τις αποφάσεις της επιτροπής και ότι ανακοινώνεται. Οι εξελίξεις μας προβληματίζουν αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί να γίνει κάτι όπως πέρσι”, τόνισε ο κ. Πάνας.