Μέσα σε λίγα λεπτά  της ώρας από τη στιγμή της ανάρτησης μας ο επιχειρηματίας Αντώνης Διαμαντόγλου επικοινώνησε με τη Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής με έδρα τα Ν.Μουδανιά.

Όπως χαρακτηριστικά απάντησε στο Xalkidiki Politiki: δε χρειάστηκε δεύτερη σκέψη εφόσον είχε την δυνατότητα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα βοήθειας της εθελοντικής ομάδας για την εκπαίδευση και άλλων ατόμων στην περιοχή της Ν.Προποντίδας.Δήλωσε ότι θα είναι εκεί για τον συνάνθρωπο επίσης τόνισε το μεγάλο και υπέροχο έργο που κάνουν οι εθελοντές διασώστες.

Με τη σειρά του ο αντιπρόεδρος της ΕΟΔ Χαλκιδικής Νίκος Ελιόγλου ευχαρίστησε τον κύριο Διαμαντόγλου για την προσφορά  των 2 εκπαιδευτικών απινιδωτών, και ελπίζει να βρεθεί και άλλος δωρητής ,οι ανάγκες στο νόμο είναι μεγάλες και αυξανόμενες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες βρισκόμαστε δίπλα στο ΕΚΑΒ την Ελληνική Αστυνομία Πυροσβεστική αλλά και σε όποιον χρειαστεί τη βοήθεια τους.Δεν εχουμε  οικονομικές απολαβές είμαστε εθελοντές η μόνη μας πληρωμή το χαμόγελο των συνανθρώπων μας.  

Οι ανάγκες της ΕΟΔ είναι συνεχείς  και μεγάλες ας προσπαθήσουμε όλοι να σταθούμε και εμείς εκεί που στέκονται πάντα αυτοί πρώτοι…ΔΙΠΛΑ τους.

fb Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής “Ήδη κάνοντας νέα έρευνα αγοράς, εντοπίσαμε πρόπλασμα εξίσου αξιόπιστο το κόστος του οποίου ανέρχεται στα 195 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Ζητάμε να μας βοηθήσετε, για να μπορούμε να σας βοηθήσουμε.”