Κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Πάνας Απόστολος απευθυνόμενος στον Υπουργό Οικονομικών, προκείμενου να συνεχιστεί η λειτουργία του υποκαταστήματος Εθνικής Τράπεζας του Ν. Μαρμαρά.

Στην Αναφορά του προς τον Υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής επισημαίνει, πως σύμφωνα με την επιστολή του Δήμου Σιθωνίας το εν λόγω υποκατάστημα αποτελεί το μοναδικό της Εθνικής Τράπεζας στο Δήμο. Το κλείσιμό του θα προκαλέσει, σημαντική επιβάρυνση των συναλλασσόμενων και σε συνδυασμό και με την παύση λειτουργίας του τοπικού Καταστήματος ΕΛΤΑ, θα επηρεάσει την καθημερινότητα των πολιτών, συνταξιούχων, επισκεπτών, αλλά και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής .

Ο κ. Πάνας επισημαίνει : «Με την παρούσα παρέμβασή μου στη Βουλή, ζητώ από τον αρμόδιο Υπουργό, να παραμείνει το Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ν. Μαρμαρά, καθώς εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ντόπιων αλλά και επισκεπτών, ενώ η παύση της λειτουργίας του θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην γενικότερη οικονομική και τουριστική πρόοδο του τόπου».