Την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται, που η μετάλλαξη Δέλτα “θερίζει” και που τα νυχτερινά κέντρα και clubs αναγκάζονται να λειτουργούν με καθήμενους, τα εν πλω πάρτι φαίνεται να κερδίζουν έδαφος και να μετατρέπονται σε “μόδα”.

Έτσι, μετά τα “κορονοπάρτι”, που άφησαν εκατοντάδες κρούσματα κορονοϊού πίσω τους, οι “κορονοκρουαζιέρες” τείνουν να τα αντικαταστήσουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, επώνυμοι DJs οργανώνουν, όπως υπόσχονται στους συμμετέχοντες, πάρτι πάνω σε πλοιάρια και ξέφρενα τετραήμερα σε νησιά. Οι εκδηλώσεις αυτές διαφημίζονται μέσω των σελίδων τους.

Στα εν λόγω πάρτι οι αποστάσεις δεν τηρούνται, ενώ για μάσκες ούτε λόγος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως γνωστή ομάδα που διοργάνωνε “κορονοπάρτι”, τώρα μισθώνει μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου πλοιάρια με προορισμό την Σκιάθο, την Πάρο και την Ίο.

Σύμφωνα, πάντως, με υπάλληλο του ταξιδιωτικού πρακτορείου, οι επιβάτες – πελάτες χρειάζεται να προσκομίσουν αρνητικό rapid test.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη “κορονοκρουαζιέρα”, οι θαμώνες αποβιβάστηκαν και συνέχισαν το clubbing σε μαγαζί της Σκιάθου.