Η ανακοίνωση: 

Η Κοινότητα Ιερισσού βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τους πολίτες ότι δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Προφήτη Ηλία.

Η κοινότητα Ιερισσού θεωρεί την προστασία των πολιτών από τις νέες μεταλάξεις του COVID σημαντικότερη υποχρέωση της και από την διεξαγωγή της πανήγυρης και ζητά την κατανόηση όλων.

Η προστασία της υγείας είναι από τα σημαντικότερα αγαθά του ανθρώπου και είναι υποχρέωση όλων μας να διατηρήσουμε την περιοχή μας ασφαλή από τον covid.

Οι Ιερές Τελετές θα τελεστούν κανονικά:

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και ώρα 8:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία ο Πανηγυρικός Εσπερινός και
Κυριακή 20 Ιουλίου, 7:30 π.μ. Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι με πρωτοβουλία δημοτών της Ιερισσού και του εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάους της Ιερισσού Πάτερ Βασιλείου ξεκίνησε η συντήρηση και ανακατασκευή του Ιερού Ναού στον Προφήτη Ηλία.

Εφιστούμε επίσης την προσοχή για την ασφαλή προσέλευση προς τον Προφήτη Ηλία. Οι επισκέπτες στην πορεία τους προς τον Προφήτη Ηλία θα συναντήσουν ένα σημαντικό έργο για την αντιπλημμυρική προστασία της Ιερισσού εγκαταλειμμένα στην τύχη του.

Η Κοινότητα Ιερισσού απαιτεί από την Δημοτική Αρχή να εργασθεί και να φροντίσει άμεσα ώστε να επιλυθούν τα όποια προβλήματα για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το τόσο σημαντικό για την αντιπλημμυρική προστασία της Ιερισσού έργο. Διαφορετικά θα είναι υπόλογη απέναντι στην Κοινωνία της Ιερισσού.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.