Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Κλειγένη” της Ιερισσού, Φωτεινή Ναούμ μίλησε στο Xalkidiki Politiki για τις δράσεις του συλλόγου, την καθημερινή προετοιμασία για εκδηλώσεις και την πίστη πως θα κυλήσει ομαλά η πανδημία και θα πραγματοποιηθούν όλα όσα σχεδιάζει ο σύλλογος.

«Πάντα στις σκέψεις μας οι εκδηλώσεις»

”Το θέμα είναι να μας επιτρέψουν να γίνουν οι εκδηλώσεις. Αρχικά έχουμε την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου που έχει εκδώσει ο ”Κλειγένης” το Μόσα-ντρίτσα. Στη συνέχεια σκεφτόμαστε μια Ιερισσιώτικη βραδιά σχετικά με το τραγούδι και το χορό. Επίσης, η θεατρική μας ομάδα ετοιμάζει κάποια δρώμενα γιατί το μεγάλο μας έργο δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί λόγω της πανδημίας. Όλα, όμως, θα εξαρτηθούν από το πως θα κυλήσει η πανδημία και ποιες θα είναι οι εξελίξεις καθώς τα μέτρα αλλάζουν καθημερινά. Ελπίζουμε στο καλύτερο και θέλουμε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις γιατί το θέλουμε και εμείς και ο κόσμος”, ανέφερε η κα Ναούμ.

«Οι εκδηλώσεις του Προφήτη Ηλεία ας είναι οι τελευταίες που ακυρώνονται»

”Ο κόσμος ρωτούσε για τις εκδηλώσεις στον Προφήτη Ηλία, οι οποίες δεν θα πραγματοποιηθούν, όπως ανακοίνωσε και ο Πρόεδρος του χωριού μας. Είναι το ρίσκο στη μέση, δύσκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ατόμων έτσι όπως είναι η κατάσταση. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία ακύρωση εκδηλώσεων και πρέπει να ακούσουμε τους ειδικούς για να φύγουμε γρήγορα από αυτό που ζούμε”, πρόσθεσε η Πρόεδρος του Κλειγένη.