Με μια μικρή αύξηση πληρότητας, αλλά ενδεικτική της καλύτερης τουριστικής σεζόν σε σχέση με πέρσι, λειτουργεί φέτος το κάμπινγκ Πλατανίτσι του δήμου Σιθωνίας. Ο Ιωάννης Μαλλίνης, πρόεδρος των Τουριστικών Επιχειρήσεων Τορώνης ΑΕ, δήλωσε αισιόδοξος ότι για τους επόμενους δύο μήνες θα υπάρχει αύξηση στην επισκεψιμότητα των τουριστών.

Το  κάμπινγκ έχει 300 θέσεις μόνιμες με τροχόσπιτα όπου καταφθάνουν ετησίως οι θαμώνες της περιοχής, πιστοί στις διακοπές τους στο Πλατανίτσι. «Τα τελευταία δύο χρόνια κάναμε πολλές και σοβαρές αλλαγές στον χώρο που φαίνονται άλλωστε. Φέτος λύσαμε και το θέμα των υγειονομικών καταστημάτων εντός του κάμπινγκ και στο εξής θα είναι όλα σε λειτουργία για να εξυπηρετούν τους παραθεριστές», τόνισε ο κ. Μαλλίνης.

Για την προστασία από τον κορωνοϊό, μέσα στο κάμπινγκ τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας με τη χρήση μάσκας όπου απαιτείται, αντισηπτικά σε όλους τους χώρους, διαρκή καθαριότητα και απολύμανση. Είναι χαρακτηριστικό ότι από πέρσι και μέχρι στιγμής δεν υπήρξε ούτε ένα κρούσμα covid-19 όπως τόνισε ο κ. Μαλλίνης.

Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης χαρακτήρισε αυτονόητες όλες τις παρεμβάσεις που έγιναν στο κάμπινγκ και μάλιστα τόνισε ότι έπρεπε εξαρχής να έχουν γίνει. Ο απολογισμός του έργου για την πορεία της σεζόν θα γίνει τον Σεπτέμβριο και από τον Οκτώβριο θα αρχίσει να εκπονείται το νέο επιχειρησιακό πλάνο για την επιχείρηση.