Ο προπονητής των αμέτρητων επιτυχιών των αθλητών του Κενταύρου Ν. Καλλικράτειας, Γιώργος Μποτσκαρίωβ, μίλησε στο Xalkidiki Politiki λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Ελίνα Τζένγκο, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ταλίν της Εσθονίας.

Είχαμε εξαιρετική παρουσία

“Όλα πήγαν καλά, είχαμε μια εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα και πήραμε το χρυσό στον ακοντισμό στην κατηγορία Κ20. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχαμε και την επιτυχία του Οδυσσέα Μουζενίδη, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην σφαιροβολία στην κατηγορία Κ23”.

Άλλες δύο συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό από τον σύλλογο του Κενταύρου 

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ταλίν συμμετείχαν, εκτός της Τζένγκο και του Μουζενίδη, η Σοφία Κεσίδη στη δισκοβολία, κατακτώντας την έβδομη θέση και η Αναστασία Ντραγκομίροβα, κατακτώντας την 13η θέση στην σφαιροβολία.

Ο σύλλογος προσπαθεί για το καλύτερο 

“Ο σύλλογος δημιουργήθηκε το 2006 και από τότε έχουμε πολλές επιτυχίες και πολλά μετάλλια, τόσο πανευρωπαϊές, όσο και παγκόσμιες διακρίσεις, αλλά και στους Ολυμπιακούς αγώνες νεότητας”, ανέφερε ο πολύπειρος τεχνικός.

Όλα τα παιδιά είναι από τη Χαλκιδική

“Οι αθλητές δείχνουν πως όποιος δουλεύει ανταμείβεται. Όλοι είναι παιδιά από τη Χαλκιδική και προπονούνται από την 4η Δημοτικού και συνεχίζουμε”, σύμφωνα με τον προπονητή του Κενταύρου.

Αύριο η αποστολή του Κενταύρου στη Χαλκιδική 

“Τώρα βρισκόμαστε στη Φιλανδία, αύριο θα αναχωρήσουμε για Αθήνα και από εκεί στη Θεσσαλονίκη. Κάθε φορά όταν επιστρέφουμε με μετάλλια είναι θερμές οι υποδοχές. Ελπίζουμε και αύριο να γίνει το ίδιο”, τόνισε ο κ. Μποτσκαρίωβ, στη φωτογραφία με την Σοφία Κεσίδη, την Ελίνα Τζένγκο και την Αναστασία Ντραγκομίροβα.