Αγόρασε το πρώτο του βινύλιο στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών (ήταν Human League: Don’ t Want Me ”12) κι όπως ο ίδιος έλεγε, έκτοτε σταμάτησε να μαζεύει στρατιωτάκια και τρενάκια και άρχισε να συλλέγει δίσκους από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια δούλεψε σε κεντρικό δισκοπωλείο, γεγονός που τον σημάδεψε καθώς όπως έχει πει «σε αυτά τα διαμορφωτικά χρόνια εθισμού στη μουσική, εγώ είχα όλες τις νέες κυκλοφορίες στα χέρια μου».

Λίγα χρόνια αργότερα, έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής παραγωγής από το θρυλικό Decadence Club και τους υπόγειους χώρους της Θεσσαλονίκης ενώ κατά την διάρκεια της πορείας του ίδρυσε δική του σχολή για Dj την A2LTD. Στο πέρασμα των ετών κατάφερε -όπως ο ίδιος έλεγε- να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να γνωρίσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της χορευτικής μουσικής τα τελευταία 20 χρόνια, όπως τους Ντάνι Τενάλια, Ντέιβιντ Μοράλες και Σάσα.

Το πάθος του Αντώνη Καραγκούνη για να ριζώσει την χορευτική μουσική στην Ελλάδα, εκπληρώθηκε επιπλέον κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών (2002-2006) που διαχειριζόταν τις κυκλοφορίες γνωστής δισκογραφικής εταιρείας ως Managing Director, κάτι που τον βοήθησε να έρθει σε συμφωνία με γνωστούς dj του εξωτερικού και να φέρει της δουλειές τους στη χώρα μας.

Μέχρι σήμερα, το πάθος του για τη μουσική εξακολουθούσε να είναι γνήσιο και ατελείωτο και ισοδυναμούσε με υπέροχες βραδιές για όσους πήγαιναν στα κλαμπ που στα οποία έπαιζε μουσική. Την ερχόμενη Κυριακή (25/7) ήταν προγραμματισμένο να παίξει σε ένα από τα γνωστά Beach Bar στην Καβάλα. Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν…

Πηγή: grtimes.gr