Εθελοντές Δότες Μυελού των οστών: Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

    Εκδήλωση ενημέρωσης για τους εθελοντές δότες μυελού των οστών πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Μουσείου Αλιευτικού Σκαφών και Εργαλείων στα Ν. Μουδανιά σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα εθελοντικής δράσης και προσφοράς. Τον σημαντικό αυτό ρόλο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο ανέπτυξε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημήτρης Πάλλης.
    Στη σημασία της ευαισθητοποίησης και ενθάρρυνσης των συμπολιτών μας να προσφέρουν μυελό των οστών και να χαρίσουν ζωή σε περίπτωση συμβατότητας αναφέρθηκε στην ομιλία της η κα Χριστίνα Μαργωμένου, ως ορισμένη εκπρόσωπος του Δήμου στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών “Αλυσίδα Ζωής”, που παράλληλα ασχολείται και με την ενημέρωση και εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

    Τη βιωματική τους εμπειρία μοιράστηκαν μαζί μας, δυο δικοί μας άνθρωποι, συνάδελφοι του Δήμου μας: Γιάννης Χαλκιάς και Πέτρος Μπαμπαροξής, που ξεπέρασαν το πρόβλημα τους με τη βοήθεια δοτών, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.