Με την διεξαγωγή αγώνων παιδιών με γονείς και βραβεύσεις ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τα τμήματα υποδομής της Νίκης Πολυγύρου.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των πράσινων:

Μετά από δυο εκπληκτικές ημέρες, με παιχνίδια μεταξύ παιδιών και γονέων, αγώνες επίδειξης και τις καθιερωμένες βραβεύσεις των παιδιών μας, η φετινή “περίεργη” αγωνιστική σεζόν έφτασε στο τέλος της!

Μια χρονιά, που παρά τις πολλές δυσκολίες, προσπαθήσαμε και κρατήσαμε τα παιδιά στο γήπεδο, όσο το επέτρεπαν τα μέτρα και οι συνθήκες, μακριά από κακές συνήθειες, παρέα με φίλους, δίπλα στο αγαπημένο τους άθλημα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που άντεξαν, αγάπησαν και συνέχισαν να αγαπούν το ποδόσφαιρο ακόμα και με αυτές τις συνθήκες.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα ταλεντάκια τους και βοήθησαν, στην όσο γινόταν, ομαλή λειτουργία των τμημάτων υποδομής, κρατώντας τα παιδιά ενεργά και ωθώντας τα στον αθλητισμό.

Ας μην παραβλέψουμε πως παιδί που ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό κοινωνικοποιείται, δραστηριοποιείται, βοηθά τη σωματική του διάπλαση, ενισχύει την υγεία του, αναπτύσσει αρχές, αθλητικό ιδεώδες, σεβασμό στα άλλα παιδιά και σπάνια παρασύρεται από τις δεκάδες “παγίδες” της εποχής που ζούμε.

Μπορεί να είναι εικόνα κάνει ένα σπορ, στέκεται και γρασίδι

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο, με φρέσκα πρόσωπα, ανανέωση του οργανογράμματος, νέες βλέψεις, αγάπη και όνειρα για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές!

Με μια μόνο ευχή…

Κρατήστε τα παιδιά στα γήπεδα…

Όποια γήπεδα και αν είναι αυτά.

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ ή σε όποιο άλλο άθλημα!

Κρατήστε τα παιδιά στα γήπεδα!

Μόνο κερδισμένη είναι μια οικογένεια και μια ευρύτερη κοινωνία από παιδιά δραστήρια, ενεργά και υγιή!

Μπορεί να είναι εικόνα κάνει ένα σπορ, στέκεται και γρασίδι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι