Αβέβαιη είναι μέχρι στιγμής η φετινή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης του Αγίου Μάμα, που λαμβάνει χώρα τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου. Ωστόσο η δημοτική αρχή είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να διεξαχθεί η εμποροπανήγυρης Αγίου Μάμα 2021, φυσικά παρακολουθώντας την επιδημιολογική εικόνα που θα έχει η Χαλκιδική και γενικότερα η χώρα.

Σε επικοινωνία του Xalkidiki Politiki με τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, κατέστη σαφές πως πρόθεση της Δημοτικής αρχής είναι να γίνει το πανηγύρι αν το επιτρέψουν και οι συνθήκες.

 «Αν το επιτρέπει η επιδημιολογική εικόνα, θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το πανηγύρι»

”Αν η επιδημιολογική εικόνα εκείνης της περιόδου το επιτρέπει, σκοπός μας είναι να γίνει το φετινό πανηγύρι του Αγίου Μάμα. Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Η απόφαση θα ληφθεί περίπου προς τον Δεκαπενταύγουστο για να δούμε και τί θα ισχύει”, ανέφερε ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς.

«Με αυστηρή τήρηση των μέτρων μπορεί να γίνει»

”Θεωρώ πως με αυστηρά πρωτόκολλα και αυστηρή τήρηση των μέτρων μπορεί να γίνει το πανηγύρι”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας.

«Μεγάλο το οικονομικό πλήγμα αν δεν γίνει και φέτος το πανηγύρι»

”Σίγουρα το πλήγμα θα είναι μεγάλο. Εκτός από τους οικονομικούς λόγους, είναι κι πολλοί άλλοι, για τους οποίους θέλουμε να διεξαχθεί το πανηγύρι. Πρόκειται για εμποροπανήγυρη που δεν σταμάτησε να γίνεται ποτέ και πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά που δεν έγινε”, τόνισε ο κ. Καρράς.