Σάκης Καραθανάσης και Χρήστος Δαλαμπίρας μια σχέση που κρατάει χρόνια από τις μικρές τους ηλικίες συμμαθητές και φίλοι και τώρα συνάδελφοι και μουσικοί συνοδοιπόροι.

Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και του πολιτιστικού οργανισμού Ν.Προποντίδας το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια όμορφη βραδιά με ένα πρόγραμμα παντρεμένο από νέα αλλά και κλασσικά ακούσματά του ελληνικού ρεπερτορίου.

FESTIVAL THALASSAS

Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμού του  προέδρου του οργανισμού Παναγιώτη Σαρόγλου και συνέχισε ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς που καλωσόρισε κοινό αλλά τους καλλιτέχνες για τη σημερινή εκδήλωση.

FESTIVAL THALASSAS

Ο Σάκης Καραθανάσης γεννημένος στα Ν.Μουδανιά από μουσική οικογένεια ακολούθησε τη φυσική του πορεία στο θέατρο και στο τραγούδι νικητής γνωστού reality και μόνιμος συνεργάτης τα τελευταία χρόνια του Σταμάτη Κραουνάκη,ο Χρήστος Δαλαμπίρας γεννημένος στα Ν.Μουδανιά από μικρός ήξερε τι θέλει να γίνει, μουσικές σπουδές και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα.

FESTIVAL THALASSAS

Η επιτυχία ήταν αναμενόμενη η βραδιά κύλισε αρμονικά με τη συνοδεία των υπέροχων μουσικών και το κοινό αφέθηκε στα “δικά του παιδιά”.

Περίπου στη μέση της συναυλίας καλέστηκε η Ξανθίππη Καραθανάση που πραγματικά συγκλόνισε τους θεατές με τις μοναδικές της ερμηνείες με τη στεντόρεια μελωδική φωνή της.

Εκεί λίγο μετά τις 12 συναυλία τελείωσε και το κοινό με ανάταση ψυχής έφυγε από το αμφιθέατρο της Θάλασσας.