Μια νέα καταγγελία για ομαδικό βιασμό με θύμα μια 20χρονη τουρίστια από την Αυστρία στη Σκιάθο εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Σύμφωνα με το e-thessalia, η νεαρή κοπέλα διασκέδαζε σε μπαρ του νησιού την Παρασκευή το βράδυ μαζί με μια παρέα Ελλήνων. Σύμφωνα με την καταγγελία, η τουρίστρια βρέθηκε στην συνέχεια με την θέλησή της στο σπίτι ενός 27χρονου Έλληνα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν άλλοι τρεις άνδρες.

Η 20χρονη κατήγγειλε ότι η παρέα των τεσσάρων Ελλήνων, που επίσης βρίσκονται στο νησί για διακοπές τη βίασαν στην συνέχεια ομαδικά. Η κοπέλα μετέβη στην συνέχεια στο Αστυνομικό τμήμα του νησιού και κατάγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες ηλικίας 30, 28, 26, 27.

Οι τέσσερις άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν, αρνούνται ότι βίασαν τη νεαρή κοπέλα από την Αυστρία και υποστηρίζουν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά με τη δική της θέληση.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να παραπεμφθούν σήμερα στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, αφού το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.