Παράπονο εξέφρασε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Εμ. Καρράς ύστερα από κάποιες ”άσχημες” εικόνες που αντίκρυσε σε διάφορους χώρους του δήμου.

Οι εικόνες αφορούσαν σπασμένα κολωνάκια στην οδό Κύπρου στα Ν. Μουδανιά, ξεραμένα δέντρα, ξηλωμένα μελισσοκομικά φυτά στον αύλειο χώρο του μουσείου,
σπασμένα τζάμια στo κλειστό γυμναστήριο της Ν. Τρίγλιας, αλλά και εξαφανισμένα πλαστικά δοχεία νερού που είχαν τοποθετηθεί για τα αδέσποτα.

Ο κ. Καρράς φανερά απογοητευμένος από αυτή την κατάσταση ζητάει περισσότερη αστυνόμευση στον δήμο αλλά και την βοήθεια όλων των πολιτών και των σχολείων του δήμου για συνεργασία, ώστε η νέα γενιά τουλάχιστον να αναπτύξει το αίσθημα του ”συμμετέχειν” και ”συνανήκειν”.

”Ας σεβαστούμε τον τόπο μας, ας σεβαστούμε το σπίτι μας. Το έχω ξαναπεί ο δήμος ανήκει σε εσάς, δεν ανήκει στην εκάστοτε δημοτική αρχή. Οι στόχοι μας είναι και πρέπει να παραμείνουν κοινοί. Σας θέλω δίπλα μου. Αυτοί οι λίγοι, που λειτουργούν σε βάρος όλων μας, πρέπει επιτέλους να πάρουν το μήνυμα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας.