Ένα σοκαριστικό περιστατικό έζησαν δύο ανήλικα αδέλφια στις ΗΠΑ, όταν αναγκάστηκαν να πάρουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου του πατέρα τους, όταν ο ίδιος δέχτηκε θανάσιμους πυροβολισμούς από άγνωστο ενώ οδηγούσε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το CNN, ο 29χρονος άνδρας και πατέρας των δύο παιδιών οδηγούσε ένα Toyota Sequoia στο Χιούστον μαζί με τους γιους του, ηλικίας 8 και 6 ετών, όταν τον πυροβόλησαν λίγο πριν τις 11 το βράδυ, δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων πληροφοριών της αστυνομίας του Χιούστον, John Cannon.

Παρά το σοκ τους, τα δύο ανήλικα πήραν αμέσως το τιμόνι και οδήγησαν το SUV του πατέρα τους μέχρι το πάρκινγκ ενός mall. Τότε, το ένα από τα δύο παιδιά κατέβηκε από το όχημα και έτρεξε να ζητήσει βοήθεια.

Ο πατέρας τους διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός πριν καν φτάσει στο νοσοκομείο, ενώ τα δύο παιδιά δεν έφεραν τραύματα.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη και ερευνά το κίνητρο της δολοφονίας. Οι ερευνητές θα “χτενίσουν” την περιοχή για να αναζητήσουν τυχόν μάρτυρες και θα παρακολουθήσουν τα βίντεο από τις κάμερες στον αυτοκινητόδρομο, που πιθανόν να κατέγραψαν το συμβάν.

“Δεν γνωρίζουμε αν ήταν στόχος ή αν το θύμα ήταν τυχαίο”, δήλωσε ο Cannon, προσθέτοντας ότι η HPD αναζητά ένα λευκό επιβατικό όχημα.